Το καλάθι σας είναι άδειο
Περιήγηση με 
Κατηγορίες Εταιρεία
Νέο Περισσότερα
TOYOTA AURIS ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ LPG ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
TOYOTA AURIS ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ LPG ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
ΚΙΤ OMEGAS LANDIRENZO
Share |

   OMEGAS
1Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου
2Διακόπτης επιλογής δείκτης καυσίμου
3Φίλτρο αερίου
4Ρυθμιστής πίεσης
5Μονάδα ψεκασμού

 

 

Η κίνηση με αέριο στο αυτοκίνητο σας έχει ως αποτέλεσμα να μετακινήστε με τρόπο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Λαμβάνοντας υπόψη το συνεχώς αυξανόμενο κόστος της βενζίνης και του πετρελαίου, τα οχήματα που κινούνται με αέριο (CNG-LPG) αποτελούν μια συμφέρουσα εναλλακτική και οικολογική λύση. Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα καθιστούν κατάλληλα στη αεριοκίνηση, βοηθούν στη μείωση των ρύπων σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα γιατι παράγουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, δεν περιέχουν θείο και η καύση τους δεν εκπέμπει αιθάλη και αιωρούμενα σωματίδια.

ΣΥΣΤΗΜΑTA (KIT) ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ (CNG-LPG)

Σύστηματα εγκεκριμένα που επιτυγχάνουν τον βέλτιστο έλεγχο των ρύπων και τη διαχείριση της τροφοδοσίας του κινητήρα με μείωση της κατανάλωσης, χωρίς να επιβαρύνονται οι επιδόσεις. Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί και προσαρμοστεί για κάθε μοντέλο οχήματος που προορίζονται.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου (ecu)

  Eξασφαλίζει την τέλεια ανάλωση του καυσίμου υπό όλες τις συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα. Η μονάδα ρυθμίζει την ποσότητα αερίου που διοχετεύεται στη μηχανή ελέγχοντας τη στιγμή που τίθενται σε λειτουργία τα μπεκ ψεκασμού με βάση των δεδομένων από τις στροφές του κινητήρα, την πίεση και θερμοκρασία του αεριού και τη θερμοκρασία του νερού. 
 • Επιλογέας

  Ηλεκτρονικός μετατροπέας καύσιμου αερίου/βενζίνης που διαθέτει ένδειξη για την ποσότητα του αερίου καυσίμου που απομένει στη δεξαμενή.
 • Φίλτρο αερίου

  Τοποθετείται  μεταξύ ρυθμιστή και μονάδας ψεκασμού και εγγυάται την καθαρότητα του αεριού προς καύση.


 • Ρυθμιστής

  Ο ρυθμιστής πίεσης μειώνει και ρυθμίζει την πίεση του αερίου, μονής ή διπλής βαθμίδας , εξασφαλίζει πάντα πίεση τροφοδοσίας  μεγαλύτερης των αυλών αναρρόφησης . Η σωστή και ασφαλή λειτουργία του εξασφαλίζεται από φίλτρο, εναλλακτη θερμότητας νερού – αερίου, βαλβίδα ασφαλείας και βαλβίδα  σωληνοειδούς που απομονώνει τη ροή του αερίου προς την μηχανή, όταν η μηχανή δεν είναι σε λειτουργία.


 • Μονάδα ψεκασμού

  Η μονάδα ψεκασμού εξασφαλίζει την απαιτούμενη ποσότητα αερίου στην πολλαπλή εισαγωγής από τις βαλβίδες εισαγωγής. Τα ηλεκτρονικά μπεκ ψεκασμού τίθενται σε λειτουργία με την σωστή σειρά και στον σωστό χρόνο, ώστε να συγχρονίζονται με τον κύκλο ανάφλεξης της μηχανής και ελέγχονται από  την Μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου test

Lpg multipoint inj system

Natural gas multipoint inj system

 
 
  
Πληροφορίες 
Η εταιρεία
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία
Νέο Περισσότερα
FORD FOCUS STATION ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ LPG ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
FORD FOCUS STATION ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ LPG ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ